Meer resultaten voor schoentje van geboortekaartje zelf maken

 
schoentje van geboortekaartje zelf maken
zelf geboortekaartje maken - Geboortekaartje meisje beer hertje zwart.
Jullie kindje verdient tenslotte het allermooiste geboortekaartje. Mocht je aanvullende producten wensen, zoals adresstickers, sluitzegels, stickertjes of kaartjes voor bij een presentje, een bedankkaartje of het geboortekaartje op canvas of ander materiaal? Dat kan allemaal. Heb je zelf nog andere leuke idee├źn of wensen?
Schoentjes van geboortekaartjes Schoentjes van geboortekaartjes Hello Baby.
We vinden het allemaal leuk om de geboortekaartjes van onze kinderen te bewaren, helaas belanden ze vaak in een lade om daar maar te verstoffen. Wat is er dan leuker dan er een leuk schoentje van te laten maken die je mooi ten toon kan stellen en zo een mooie herrinnering te bewaren. Bezorg mij uw geboorte kaartje via post of breng het even langs en ik maak er voor u een leuk schoentje van. U kan er zelf voor kiezen of u deze in een plastic bol laat doen of niet.
geld lenen
Extra De Het Menu nieuwsbrief boek Items. over van knutselen. de maand over knutselen.
airco
van geboortekaartje naar babyschoentje.
zodat u zelf aan de slag kunt met het maken van een schoentje. Klik hiervoor op bestellen. van geboortekaartje naar babyschoentje. Wilt u uw geboortekaartje op een speciale manier bewaren? Wilt u een leuk en origineel kraamkado geven? Maak van uw geboortekaartje een babyschoentje dat in een transparante bol of ei past.
vochtbestrijding
Bestellen www.geboorte-schoentjes.nl.
welk model schoentje, in welke transparante vorm u de schoentjes graag wilt en welke voorkeur u heeft voor de kleur van het lint. Heeft u geen voorkeur dan pas ik deze aan, aan de kleuren van het kaartje of ik gebruik wit garen en wit satijnlint. U ontvangt vervolgens in een mailtje de adresgegevens waar u uw geboortekaartjes naar toe kunt sturen. In het geval van het geboorteschilderij graag even aangeven of u het standaard geboorteschilderij wilt of het geboorteschilderij extra. En of u een witte of zwarte schilderijlijst wilt. Vermeldt u in uw mailtje ook uw naam, adresgegevens en e-mailadres. De schoentjes worden handgemaakt van de originele kaarten. Voor het maken van de geboorteschoentjes heb ik bij voorkeur 2 geboortekaartjes nodig.
droogijsstralen motorblok

Contacteer ons